Utmaningar och startskott!

Utmaningar och startskott!

”Even the greatest was first a beginner. Don´t be afraid to take that first step”. Yeah, right. Det ligger mycket sanning i uttrycket, men självklart är man skraj att ta ett första steg. Som tur är blandas den känslan hos mig upp med en stor dos av nyfikenhet, spänning, glädje och en önskan om att få något sagt. Så det är klart jag tar det första steget, känns som ett språng.

För varför inte? Vad händer om man i ett efterlängtat sammanhang inte tassar in på tysta fötter utan kliver, skuttar eller tar ett språng? Ser fram emot saker, njuter fullt ut och skrattar för högt? Beteenden är valbara och kroppen kommer ihåg dem. Think about it. Varje gång du utmanar dig själv med något nytt stärker du självkänslan. Varje gång du gör ett val stärker du din självbild. Så du har allt att vinna på att välja positiva tankar. Optimister rules!

Där kanske någon känner för att citera Solsidan ”tagga ner fröken lycklig”. Isåfall, släpp den tanken. Låt den här smånervösa nykläckta bloggerskan peppa sig själv och kanske någon mer med sitt första inlägg. VÄLKOMMEN till MajjaLundh.se. (Hörde ni startskottet?!)

Jag kombinerar bloggen här med min blogg på iForm och kommer att uppdatera frekvent både med tidigare inlägg därifrån och alldeles nya fräscha inlägg som aldrig tidigare sett dagens ljus! Jag hoppas ni lägger bokmärke på sidan, klickar i att ni vill följa den och hänger på med kommentarer! (:

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

2 thoughts on “Utmaningar och startskott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s