Ta mig till kärlek.

 

Ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans. (Håkan Hellström)

Jag tror att glöd och kärlek driver människan framåt, och i rätt riktning. Emellanåt har jag chockerats av just hur mycket jag själv drivs av detta. Min kärlek (som posar på bilden ovan) jobbar hemma i Hallsberg i sommar. Titt som tätt känns det som att jag står i stiltje. #Ge-mig-nåt-som-tar-mig-någonstans. Äter rå falukorv på knäckebröd till middag, låter kläderna ligga på golvet och tittar på serier. #Killing-time.
Och sedan ses vi. Världen återtar sina ljuvliga starka färger, och jag rör mig framåt. Jag skulle inte inte riktigt dra det till klyschan att jag blir en halv människa när han är borta, men utspridd. Viljeslös. Oklar.

Jag hoppas att du emellanåt ser över och känner efter vilka viktigheterna i ditt liv är. Kärlek, familj, vänner, husdjur? Vårda och väx i relationen med dig själv, men också i relationen med andra. Jag förundras, och tackar min lyckliga stjärna för att ha någon som jag känner så totalt utan och innan, och ändå överraskas över dagligen. Jag önskar innerligt att du har människor i din omgivning som ger dig utmaning men också total trygghet och värme.

Lite som Maskinen beskriver det: Välj nån som älskar dig, som alltid väljer dig, som skulle sälja sig, som skulle svälja gift för dig för att få tillfredsställa dig. Lite så. Det är du värd.

#love-is-in-the-air.

 

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s