Colour up!

Färg gör livet gladare.

Jag gillar färg på kläder, väskor, armband, skor, saker. Det är fint helt enkelt. Makes me happy. Och sådant som gör en glad, ska en omge sig med! Så nu tar jag än en gång denna sommar tåget upp till Örebro för att få pussa på min älskling och träffa familjen. Mera glädje coming up.

Två av mina favvisar i hela världen. Ses snart.

Ju mer glädjeämnen du hittar i ditt liv desto bättre tror jag du tacklar de tyngre delarna, som emellanåt dyker upp. Du skapar energi till att kanske träna, måla, baka, vad som helst som du tycker om. Och dessa grejer brukar ge mer energi i sig. Framförallt träningsbiten. #StayHappy. Hitta åtminstone en grej du är glad över idag. Upptäck gärna en hel massa.

❤ med kärlek, Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s