Baby steps.

Finns det något du vill förändra?

I går skrev jag om att se det fantastiska i sin kropp. Antingen kan man stanna i den känslan, så länge man vill. Eller så har du en önskan om förändring. Men för att förändra tycker jag att du i utgångsläget måste tycka om dig själv, MER än du vill förändra dig. Lättare sagt en gjort såklart MEN fullt genomförbart..

När du kommit underfund med något du vill förändra kan det kännas spännande att kasta sig huvudstupa in i projektet. #OneWayToGo Men glöm inte att även de små smååå stegen tar dig framåt. Missa inte de små förändringarna som kanske dyker upp ihop med en positiv förändring; Bättre humör, sova bättre, mer energi, klarar av saker man inte klarat tidigare. Ta vara på varje seger du uppnår så du inte missar resan för att fokus är alltför inställt på målet. Förändringsglädje. Spännande.

Och om det känns otäckt så håll någon i handen.
♥ Med kärlek,
Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s