Stopp! Turning off! Paus! Halt!

Nog för att detta är en blogg som vill inspirera till rörelse, men igår hade jag stilltje.

Totalt. Efter ännu en intensiv vecka hade jag sett till att almanacka GAPADE TOM under lördagen. Andrum. Paus. Stopp.

Så dramatiskt skulle det inte behöva vara om inte veckorna denna sommar har varit överfyllda. Extrem ansträngning kräver extrem återhämtning? Slängde inte ett öga på mailen, facebook, instagram, nyheter. Stängde in mig med böcker, filmer, serier och slog av världen en stund. Behövde det. Satte paus på alla mina spännande idéer, önskningar och viljor.

Jag älskar att brinna för saker, känna pirr i magen och spring i benen. Men jag älskar också lugnet som kommer med återhämtning. Jag tycker om att spela piano, små-plocka hemma, skriva brev till familj och vänner, läsa böcker, se på serier, hitta på spännande rörelser och danser, baka bröd… Sådant brukar fylla på mina krafter och jag vill hinna med detta, FRI-tid, oftare. Jag är nöjd, glad och stolt över att jag FÖRSÖKER hitta mer tid för paus. Helt utan att vara sjuk och utan att vara totalt slutkörd men för att UNDVIKA att bli det. Jag tar så mycket plats i mig själv och en dag som i går ser jag till att give myself some space.

”There is no way to happiness, happiness is the way.”

♥ Med kärlek,
Majja


som igår levde på mottot ”Time you enjoyed waistin, was not wasted time”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s