Cykleri cyklera.

Töntig outfit och när man tar sig i KRAGEN och klarar MER än vad man tror.

Vi fortsätter vår kärlekssaga jag och min kära räcer.
MEN jag njuter inte lika mycket av utstyrseln som jag byggt ihop av HJÄLM (såklart!) Cykelbrallor (put-rumpa och SÅ mkt mer bekvämt) samt ett par brillor (som jag ser sjukt snabb ut i eller?) Jag känner mig utklädd. Jag som älskar tränings-outfits. Som hellre går i mina aerobics kläder än partyblåsa. Känner mig snyggare liksom, men hemma och rätt. Men i detta. Njaaaa, både jag och min sambo flinar åt denna utstyrsel. Ni ser ju hur töntig jag ser ut.

Ändå, lätt värt det. Mycket bekvämare och jag vill inte ha en enda fluga till i mina ögon. De smäller ju till som tusan när man har lite fart. Ramlar nästan baklänges och får skitont i ögat. Så nu är det brillor som gäller.

I onsdags var jag ledig från jobbet. Solen sken, luften var fantastiskt. Jag kände mig lat. Jag hade planerat att cykla men det var lockande att dra ett serie-maraton i soffan istället. Ändå sa den lilla rösten i skallen; ta dig ut och se hur det känns. Ta en LITEN runda. Så jag rullade iväg mot Lomma. Nådde Lomma och kände att energin vaknat så fortsatte mot Bjärred. Vackert, vackert, vackert. Njutning för ögon och själ. Dofter av hav och sommar. Magi.

Tappade bort mig väldigt på vägen men kom så småningom tillbaka till Lund. Kollade karta efteråt och hade trampat ca 3,5 mil. Rekord för mig, HURRA!

Ta chansen och överraska dig själv med att du orkar mer än du tror. Snart. Kanske i helgen?

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

2 thoughts on “Cykleri cyklera.

  1. Jag riktigt älskar det här inlägget… Kärleken till träning och den lycka du känner verkligen strålar ut från datorn och in i mig… Mungiporna går från öra till öra bara genom att läsa och kika på bilderna!! Jag känner få människor som bjuder på sig själv, sin glädje, sin inspiration och sin lycka på ett sådant sätt som du och det smittar verkligen av sig!
    Idag blir det varken snabba brillor, cykelbyxor med kuddar eller hjälm för mig, men banne mig att jag ska ta mig iväg idag och ge järnet på träningen, och idag har jag bara dig och ditt inlägg att tacka!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s