Gerdahallens höstchema!

September has arrived. Äntligen.

Jag ser fram emot September av olika anledningar. Jag ÄLSKAR hösten. Jag älskar när luften blir krispig, världen får nya färger och allt kommer liksom igång efter sommaren. Denna September innebär också att jag skall ha min första vecka semester. Känns loveli. Far till Grekland med stora tjocka släkten på Onsdag. Kommer landa hemma igen en vecka senare, packa om min stora resväska och direkt fara till Österrike för hälsoresa med Easylife Det lätta valet i tio dagar. Så September går i resans tecken.

I dag är första dagen på underbara Gerdahallens höstschema. Du hittar det här: http://www.gerdahallen.lu.se/documents/schema/SCHEMA_130826.pdf

Jag hälsar dig extra välkommen till Stepstyrka Torsdagar 16.15, Aerobic Bas Söndagar 16.00 och Afro Söndagar 17.00. Jag utlovar svett, utmaning, leenden och feel-good. Komsi komsi.

Vad ser du fram emot med hösten?

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s