Har ni tänkt på vad lätt det går ibland?

Ta vara på det.

Det är ju helt klart så att ibland går det lättare att röra på sig. Det kan vara att man rör på sig med rätt sällskap, eller med rätt musik i lurarna. Eller som igår, när landskapet är så vackert att man inte vill sluta gå för man vill fortsätta att upptäcka nästa skönhet bakom nästa skogstigskrok. #Wow,wow,WOW!

VI inledde dagen med Kneipp-runda 07.00. Vad en Kneipp-runda är jag kan berätta mer om i nästa inlägg. Jag var mör i rumpan efter att ha övat Kneipp-rundan dagen innan, men som ni säkert märkt mjukas man ofta upp när man rör lite på sig. Eller rör mycket på sig.

Därefter for vi till Bad Gestain och vandrade ca 1,2 mil tillbaka till Bad Hofgastein. Jag rekommenderar VARMT er alla att vandra i Österrike. Satan i gatan vad snyggt det är i skogen, och att gå på hög höjd och spana ned i dalen över kyrktorn och hus. Beauty.

Så vilka faktorer brukar göra träningen lättare för dig? Use them.

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s