Fit Outfit?

Är inte detta en torsdag som gjord för FAVORIT-kläder?

Påverkas du av vad du har på dig? Har du favoritplagg, favoritmaterial eller favoritfärger? På tal om färger har jag precis läst att röda färger sätter fart och stimulerar, blåa färger lugnar. Rosa skapar ett intryck av harmoni och orange hälsa och kreativitet. For your information.

Mina favvisar i klädväg är helt klart träääningskläder. Oh yes. Fit outfits helt enkelt. Kanske för att de är mjuka, följsamma och mestadels färgglada. Eller för att de får mig att känna mig hemma och hurtig. Favorit frisyren är tofs. Helt klart. Bort med håret från ansiktet, hua vad obehagligt det är att få hår i ögonen eller i närheten av näsan.


♥ Med kärlek, Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s