LOVE makes the world go around.

Värme, omtanke och kärlek.

Somnade och vaknade med ett leende på läpparna. Vänner och fredagskväll, I give you THANKS. Kärlek packeterat i vänner.

Lycka och tacksamhet går ofta hand i hand för mig. Jag är så tacksam över omtänksamma vänner. Som när jag var nervös inför en Zumba i somras och fick ett pepp-sms av en vän strax innan. Omtanke. Kärlek packeterat i omtanke.

Och uppskattning. Som jag fick i ett oväntat och snällt sms häromkvällen. Eller i går morse när jag kom till jobbet. Jag hade inte ens hunnit värma magen med lite kaffe, men av en kvinna jag mötte fick jag uppskattning och en stor kram som värmde SÅ mycket mer. Kärlek packeterat i det oväntade.

Eller glädjen i Ruffs, VARJE gång jag kliver in genom dörren. Det sprudlar i hela hans lilla kropp. Jag försöker ta mig tid att sätta mig på golvet och bara njuta av hans uppskattning, glädje och kärlek. Kärlek packeterat i en liten pudel.

♥ Med kärlek, Majja (som uppenbarligen är lite love-high och svävar på rosa moln idag)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s