Farsdag coming up!

så vad ger man sin älskade pappa?

Ja, jag ger troligen min kära pappsing ett hemmagjort kort eftersom jag inte tycker att det finns någon åldersgräns på detta, lite paljetter och kärleksfulla ord sitter väl aldrig fel?

Men jag vill gärna bringa honom en gåva också. Men det är inte det lättaste att komma på…

Så talade jag med min vän Sofie (bilden ovan) då vi håller på att planera ett event i Hässleholm och Malmö där vi skall ha lite allsång och hon skall visa fina produkter från företaget hon jobbar med, Militus Medical (www.militismedical.se)

Anledningen till att jag skriver just FINA produkter är att jag verkligen tycker att de är det. Jag ogillar (ja så illa är det, ogillar) smink. Eftersom jag har atopisk och lätt kliad hud är jag svårflörtad när det gäller smink, men Sofie har faktiskt rekommenderat produkter åt mig som jag känner mig snygg och bekväm i. Då är det framförallt IDUN jag har fallit för i smink-väg, men när det gäller rengöring är jag ett stort fan av Decubal. Så berättade Sofie att de har extra mycket erbjudanden nu till Farsdag, så jag har faktiskt tänkt be Sofie att hjälpa mig att hitta en produkt till min pappa. Hehe, det blir en ny kategori av farsdagspresent för oss, hudvård. Vad tror ni, blir det uppskattat?

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s