Skapande Söndag!

Majja goes Movie?

Jag har alltid gillat träningsvideos. Då utbudet av träningsmöjligheter var begränsat i lilla Hasselfors, där jag växte upp, så hade jag flertalet träningsvideos. Nu håller jag på och gör en egen träningsvideo, och jag har idéer för flera! Men det tar tid att klippa och klistra. I går ägnade jag typ 80% av dagen åt detta. Här är några skärmdumpar ur projektet.

Håll tummarna för att jag hittar ett sätt att sprida min film? Tips? Och att fler än jag tycker att den är bra. Hehe.

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s