The perfect way to clear the mind.

Springa, yoga, dansa, styrketräna, you NAME it.

Just nu känns det lite som att jag kämpar för att få saker gjorda, men ändå så kommer jag ingen vart. Troligtvis beror detta på att jag snurrar lite för många uppgifter, så ingenting blir riktigt klart. Jag slutar jobba i Hässleholm mer eller mindre om en vecka för att fokusera fullt ut på master-studierna, men från och med förra veckan kickade två nya kurser igång så just den här veckan så finns det mer än fullt upp att göra både med avslutande uppgifter och uppstartande. Och då får jag svårt att vara effektiv. Jag balanserar en sak i taget så mycket bättre. Därav valet att fokusera på plugg nu tills mastern är klar, för att kunna fokusera jobb efter det. Och för att ha tid- och kraftutrymme för roliga projekt av mindre storlek. Och inte minst för att ha kraft och tid för Jensa, Ruffs, familj och vänner. Och Gerdahallen, som jag i denna stund strax är på väg mot för Funktionell träning och sedan fortbildning i Afro. Yeah!

Leriga skor efter löptur mellan skola och arbete förra veckan. Är inte träning det bästa sättet att rensa skallen ändå? Nu lägger jag alla funderingar och to do listan åt sidan. Let there be sweat.

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s