Ge mig lite motivation?

åååååh.

I morse ringde klockan tidigt för att jag skulle pallra mig iväg för min sista fredagsmorgon på Easylife. Jag jobbar nästa vecka också men då är det eftermiddagar. Så inga fler eeeearly trains på ett tag! (: Hade härliga deltagare på passen och därefter trevliga coach-möten. Kände att jag hade bra flyt och lite warrior känsla going on.

MEN såhär på eftermiddagen och kvällen har jag to do listor som sträcker sig över flera papper OCH mina skoluppgifter känns så stora och o-startade att jag inte vet vart jag skall börja. Motivationen ligger och skräpar långt nere på golvet, eller typ nedgrävd under jorden. What´s up with that?!

Hjälp mig? Tips mottages tacksamt.

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s