Julefrid och julefröjd

på avstånd från datorn

Hoppas ni har haft och fortsätter ha härliga helgdagar!! (: Jag önskar er kärlek, inspiration och rörelseglädje i julklapp och varför inte, ta det med er även in i det nya året?!

Hur jul-tränar du? Julstämning infann sig när vi hade jul-step på Gerdahallen med ett helt instruktörsteam. Glitter och luvor = TOK varmt. Men skoj!

Annan rolig julträning har varit att testa mitt pass ”Djurisk Styrka” i Laxå med ett gäng modiga och nyfikna deltagare. Träningsvärken satt som ett smäck rätt igenom julafton. Som det kan bli. Det blir en chans till för detta i morgon då jag håller först Djurisk styrka och sedan Zamba dans i Laxå-hallen. Shake it shake it. Det är roligt att LEKA med kroppen, att utmana, att klara med än vad man tror och att växla mellan sammanbitna käkar och skratt.

Men det blev på TOK för lite dans på juldagen. Blääää för överfyllda dansgolv som enbart tillåter axelryckningar. På nyårs natten skall jag dansa så fötterna glöder till egen spel-lista och med gott om plats.

Jag har också passat på att springa backintervall med min lillasyster (9 år). Jag som i vanliga fall inte gillar intervall hade skojigt värre och log stort för varje avklarat varv som vi high-fiveade.

Jag hänger ej vid datorn över helgerna, bloggandet blir därefter. Därför passar jag på att önska er ett väldigt väldigt GOTT NYTT ÅR!!

Så helgerna är här, och jag hoppas du har tid för tända ljus och avslappning men låt också kroppen släppa loss. Vilka möjligheter har du idag?

♥ Med kärlek, Majja

ps. det här tre första verserna är min favorit julsångs text. Enjoy.

Tänd ljus, ett ljus ska brinna för hoppet på vår jord, den skimrande planeten, den stjärna där vi bor. När några trotsar mörkret kan framtiden slå rot. Ett ljus är tänt för dagen, som vi ser fram emot.

Tänd ljus, två ljus ska skina, för kärlek och för tro, för dem som river muren och lägger ut en bro. När fången får sin frihet och flyktingen ett hem, tänd ljus för dem som gråter, och de som tröstar dem.

Tänd ljus, tre ljus ska flamma för alla som vill slåss för det som är rättfärdigt, de söker stöd hos oss. Förlora inte modet; trots allt är vi ju ett! Tänd ljus och bli en låga för sanning och för rätt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s