Att ta sig tid.

Det finns så många anledningar till det.

Alltså en av mina allra värsta motivationsdödare är nog tidsbrist. När jag inte hinner reflektera, landa och ladda om. Men det vet jag inte om när jag har fullt upp och är in the middle of it. Ibland rusar jag som i ett ekorrhjul, kanske är det ”the fire within me” som drar mig in i det.

Oavsett, väl därinne är det så himla lätt att tappa bort det tidslösa, prestationslösa, ”bara varandet”. Sedan kommer veckor som den här, när jag är mellan högskolekurser, dvs utan studie-krav, med nya koreografier tillverkade och ny-rensad och städad lägenhet. En kravlös tillvaro. Soooo good. Jag mår bra ut i varenda liten atom av kroppen.

Jag vet att det så småningom vaknar en längtan efter nya krav och efter att få lära mig saker och utmanas. Men just nu bara njuter jag. Sitter på golvet och klappar Ruffs, läser bra böcker, hänger med kompisar och pussar extra mycket på Jens. Life is good. Det här är valfritt. Jag hoppas att jag kommer ihåg att välja mer tidlöshet år 2014. Hur gör du?

På bilden ovan står jag vid Glendalough, Sjöarnas dal, under en cykelsemester på Irland. Tidlöst och vackert. Men med sjukt mycket mygg vill jag minnas därav att jag försöker gömma all hud som riskerar bett annars.

♥ Med kärlek, Majja

Ps! I dag la jag en beställning på Zalando . Ser fram emot fina plagg på posten. Om du också vill göra det så haka på tävlingen här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s