Från fredagsfys till fredagsmys

följt av en skön lördag.

Fredagsfys och fredagsmys går ju himla fint hand i hand eftersom myset blir ännu mysigare när kroppen är genomkörd, skönt trött och fyllds med endorfiner. Och fredagsfyset känns extra motiverat eftersom jag gillar kontraster. Tempo – stillhet. Fredagsfysar eller fredagsmyser du? Eller både och?

Jag tog bilden ovan igår efter långlöpning i duggregn. När jag kommer hem och tittar mig i spegeln möts jag inte bara av min rööööda kinder utan också av hur mycket jag gillar mina svett-lockar. Det är min bästa hår styling enligt mig. I like. Men ja, jag duschar ur det.

I dag en skööön lördag med Pilates, lång promenad, Massage och nu inväntas vänner för Mello – häng.

Hur gör du det i dag?

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

2 thoughts on “Från fredagsfys till fredagsmys

  1. Från fys till mys är det bästa! Ikväll mello med familjen! Imorgon en härlig söndag med sovmorgon och dans med min favorit instruktör!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s