NJUT av plusgraderna och take care om dina fötter.

Senaste dagarna kommer jag på mig själv med att gå runt och små-le.

Det är alldeles fantastiskt skönt. Vad kan det bero på? Jag är helt säker på att plusgraderna har med det att göra. Kylan stänger tyvärr in mig. Den gör min hud torr som sandpapper och jag kan inte duscha oftare än nödvändigt vilket innebär att jag får dra ned på svett-mängderna. Så i och med plusgraderna som anlände för ett par dagar sedan har jag kunnat börja morgon-springa igen. Som jag älskar det. Jag har varit en morgon-joggare, om det är något man ÄR, jag har iallafall gillat att springa på morgnarna sedan jag var 12 år och skaffade Ruffs (min vovve). Men han är snart 13 nu och springer inte med mig längre, han inväntar morgonpromenaden när jag kommer tillbaka.

Det gör mig SÅ glad att få börja dagen med endorfinregn. Frisk luft. Rosor på kinderna. Så kanske bidrar det till fler leenden under dagen.

Och så är det såklart helheten. Jag har mycket att vara tacksam över. Mycket att vara glad över. Mycket att le för.

Dagens råd är att ta dig ut. I går hade jag en tröja med trycket ”bicycles are niceycles”. Jag börjar längta efter att plocka fram racer-cykeln och flyga fram längs Skånes ängar. Jag tycker att det är skönare att cykla när plusgraderna vågat sig fram, och att springa, och att promenera och att helt enkelt kliva utanför dörren. Håller du med?

Med ökad löpningsmängd har jag fått trötta fötter. Jag masserar dem (ganska hårt) med hjälp av en tennisboll. Rullar runt den och trampar hårt på den i ömma punkter. Testa. Det är nice.

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s