Vad skrattar du åt?

… och tror du att ett gott skratt förlänger livet?

Om det förlänger livet eller inte sitter jag inte på kunskap om men det förgyller det ofta, don’t you think?

Jag skrattade åt synen på bilden ovan idag. Ruffs och Jens tog en lunch-nap på massagebänken och jag fick dra ut Ruffs för hans lunchpromenad innan jag skulle tillbaka till skolan. Sötnosar.

Jag skrattar ofta åt Jensa. Han är den roligaste jag vet. Jag tänker inte gå in på att förklara hur eller varför, det blir sällan bra. Nästan lite som att behöva förklara ett skämt. Det blir liksom inte roligt längre… MEN om du vill kan du titta på en film han och två kompisar gjorde för ett par år sedan: http://youtu.be/ZT2MXUJVOxI

Jag tittar på den emellanåt och tycker att den är rolig varje gång. Hihihi.

Det går så lätt när grejer är roliga. Hur ser du till att få lite extra roligt i din tillvaro? Nu ska jag släpa ut Ruffsen för kvällspromenaden. Ja, han är en trött hund. Och gammal – snart 13 (!!) och han har alltid varit trött. Men vi trivs bra ihop, opposites attract? Och så skall jag plugga in Jillian Michaels podd i mina öron, det brukar locka mig till flera leenden och något garv under en promenad.


♥ Med kärlek, Majja

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s