Bild Bomb från Running Weeks

befinner mig mitt i vecka 2 av mina 3 här i Portugal

Så en mindre bildbomb får vara på sin plats.

Ovan; Höll ett par zumba danser ihop med Sandra nere på plankan. Ibland undrar man ju om det kan bli bättre än en rolig zumba klass men alltså; addera solsken, havsutsikt och svalkande brisar till dansglädjen. Thats it. As good as it gets.

Första BERGSpasset. 10 km under strålande sol längs en väg kantad av apelsinträd. Bara sorgligt att den allra blekaste blekfisen i bilden är moi. Kanske har jag blivit lite mer pepparkaksfärgad nästa vecka under bergspass numero 3.

Runner’s World är veckans partner och hade en bra och intressant paneldebatt. Löpar-trender. Verkar vara obstacle races på tapeten just nu när snacket gick kring framtids trender. Ledare Anna lyfte också något jag tycker är tusen gånger viktigare än elit-tränings trender. Hur ser framtiden och hälsotrenden ut bland barn och ungdomar… Jag skall samla mina tankar på detta ämne och återkommer med ett inlägg tillägnat just detta en annan gång.

Kjell-Erik Ståhl. Maratonlegend. Och så här var det när jag mötte honom: jag satte mig tillsammans bredvid honom i en buss för ca 20 min färd. Trevligt samtal. Och så frågar jag om han sprungit något tidigare. Ni vet hur man liksom sitter och tittar framåt och pratar på en buss. När jag ställer den här frågan vänder sig denne superlöpare mot mig och svara; Ja, 101 maraton. Hoppsan. Silly me. Hehe, vi hade en jättetrevlig färd ändå. Olika approach till löpning. Spännande samtal.

I dag har jag varit obokad för behandlingar på förmiddagen så jag passade på att shoppa loss. Harem-brallor för 9 euro styck. Well well well. Jag försökte fota för att ni skall se det fantastiska mönstret i solljuset, så ser ni utsikten från min balkong på samma gång.

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

4 thoughts on “Bild Bomb från Running Weeks

  1. Trodde jag kommenterade här igår, men det försvann visst någonstans… Anyway, underbart att se dina bilder! Saknar det som tusan! Njut sista veckan så ska du se att våren är här när du kommer tillbaka!

    1. Min miss Anna, har ej haft på datorn och godkänt kommentar. Du vet ju hur internet är här… kommer och går.. eller som Kenth sa; mest går. Jag saknar er, hela förra veckans gäng var så härligt taggade!! Jag slänger ut lite fler bilder idag ; )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s