Responsive to change.

Möjlighet till förändring. Just nu känns det som ledord i min tillvaro. Förändring. Och kontraster kanske.

Det dyker upp spännande arbetsmöjligheter men jag behöver också avsluta en del åtaganden.Jag drömmer om semestertider och mer tid för häng med Jens samtidigt som det kliar i mina sjukgymnastfingrar efter att få jobba kliniskt.

Vi avrundar och börjar så smått packa ihop vår lägenhet i Skåne och längtar hemåt, till någon slags nystart och återvändning på samma gång och framförallt till vårt hus (!!) som vi köpt i Hallsberg. Flyttbilen är bokad i Maj… Förändrad bostad. Konstant sambo.

”Livet förändras vart jag än går, och det kommer kanske inte alltid vara vi två. Bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå. Jag går inte isär, när jag går med dig”. /Håkan Hellström

Jag pusslar ihop studie-schema med arbetstider och försöker hitta luckor att träffa vänner i. Jag är fortfarande energifylld och harmoniskt lycklig efter de fantastiska veckorna i Portugal samtidigt som jag sliter och stressar för att komma ikapp med studierna som släpar efter en aning på grund av min frånvaro.

Kontraster och förändringar. You know? Och så är våren är. Naturen förändras. (Snörvel snörvel mvh/pollennäsan) Jag har plockat fram longboarden och låter vårkänslorna löpa amok när gruset knastrar under hjulen. Känns lite som att ha stått på en vibrationsplatta när jag kliver av.

Tillvaron förändras. Påsken är inom räckhåll och jag skall för första gången träffa min brorson. Snacka om förändring. Ett nytt liv i familjen. En ny generation.

”It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.” /Charles Darwin

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s