Vårruset Malmö 2014

SONY DSC

Spring i benen och löparglädje!

 

I går gick startskottet för första vårruset 2014. Premiär-ruset gick i Malmö och jag sprang ihop med B.A.B.Y runnersteam Malmö . Jag har lånat bilden ovan av en av team ledarna Nellie .

Det var precis lagom svalt i luften, Pildammsparken inbjuder till platt löpning vilket passar mig och jag hade slappat duktigt tidigare under dagen så att benen var riktigt sugna på att släppas loss. Och det blev 5 km ren löparglädje för mig. Det var så fin revansch mot den löpningen jag beskrev i mitt senaste inlägg. Jihoo!! 🙂

Då jag saknar vinnarskalle när det gäller sport har jag aldrig lockats av lopp och tävlingar, jag har snarare stressats av den förväntan som ligger i luften innan startskottet går. Men i går hade jag verkligen bestämt mig för att istället dra i mig stämningen och låta den lyfta mig. Precis så blev det. (Thoughts become things, remember?) Benen kändes snabba och lätta.

Jag startade långt bak i startgrupp tre och fick på så vis möjlighet att riktigt rusa om många. En härlig känsla, som jag rekommenderar till alla er som hellre vill ”känna er snabba” än att pressa en tid.

Nu skall jag försöka behålla känslan inför komma Lundaloppet på Lördag!

”Run often, Run long, But never Outrun your joy of Running” /Julie Isphording

♥ Med kärlek, Majja .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s