Ta chansen.

 

Investera i dig själv även under en fullproppad dag.

Och med investera menar jag GE dig själv något som du mår BRA av. Något du mår bra av på riktigt. En stund i soffan, en present, ett dans-pass, något gott, ett varmt (eller kallt, sjön är lockande nu, tycker du inte?!) bad, en springtur, en sovmorgon eller en stund på yoga mattan. För att du är värd det. En investering kan vara kortsiktig, ett bad varar liksom mycket annat inte för evigt men t.ex. en löptur är ju faktiskt en investering i din kropp och ditt humör och räcker längre än bara de minuter du svettas. Eller hur?

En kan ju också investera materiellt i nya träningskläder. Som ni kanske märkt tidigare är jag en riktig sucker för träningskläder och skor, det motiverar mig i hög grad. Och det är verkligen extra skönt att Yoga i min nya tröja från Crazy Sue. Den är i ett bambu-tyg och är liksom gudomligt mjuk. Under den har jag en ”mermaid bra”, en sport-topp med volanger. Sweet as sugar. Och med förvånansvärt bra stöd måste jag säga. Den kommer definitivt funka inte bara till yoga utan även löpning.

Jag är hemma i Laxå och bor hos familjen tills vi får tillträde till vårt hus. Dagarna är FYLLDA. Som idag; plugga, göra utflykt och falukorvs-grillning, leka på stranden, hälsa på släkt, lasta grus med pappa, plugga lite mer och snart agera lite kvälls-chaufför. Det gör att jag får tänka till mer än när det bara är mitt, Jens och Ruffs schema som skall funka ihop. Och Ruffs schema är lätt att anpassa sig efter, hehe. Så jag får mer ta tillfället i akt att plugga eller att träna. Ta chansen. I dag tog jag chansen att svettas genom att springa till stranden när familjen åkte bil. På så vis fick jag några sköna km i benen och det var så jäkla gött att kasta sig i vattnet sedan. Så med lite tanke går det oftast att få tid till det man vill. Har du några bra tips på att få in ”investeringsgrejer” i en fylld vardag?

♥ Med kärlek, Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s