Utanför min comfort zone…

 

… och upp på en spinningcykel.

Sedan flytt hem till Hallsberg har jag haft många härliga svettiga timmar. De flesta av dem tidiga mornar på löpslingorna i skogen (oh my gosh vilken lyx det är att kliva in i vårt suteränghus och svala källare väl hemkommen) men många sköna timmar har också skett i gruppträningslokalen. Med en bräda framför fötterna i stepdans, eller barfota med utsläppt hår till afro-trummor. Men igår; på en spinning cykel.

Ville verkligen testa Malins (min svägerska, kan det heta så? Brors kärlek dvs) spinning.

Jag klädde mig i favvokläder, skor från Bejing (märket heter 361 och jag tror bara att de säljs i Kina?) och mina Crazy Sue tights. Känner mig alltid, alltid snygg i detta. Snyggare än på fest faktiskt.

Men jag är superskeptisk till spinning. Mina förväntningar var alltså låga, för hur kul kan det vara att sitta på en cykel i en timme som inte ens rör sig framåt? Tji fick jag tack och lov. Det var svinkul. Svettigt som tusan och med ruskigt bra tryck i musiken. Malin drog oss igenom den timmen och största delen hade jag ett leende på läpparna. Kunde inte låta bli, det var ju (trots jobbigt jobbigt) väldigt roligt.

Ibland blir det ju väldigt bra när man kliver ur sin comfort zone.

En annan zone jag prövar på är att odla grönsaker själv… lite för tätt satta och vid skörd följde det tyvärr med en himla massa jord. Men ändå ganska bra känns det. Men inte lika bra som Malins spinning.

♥ Med kärlek Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s