It’s not getting easier

.. you are getting stronger.

Efter ett par veckors halv-snörvel bröt det ut på riktigt i fredagskväll. Vaknade på lördagsmorgon och insåg att ”today is cancelled, go back to bed”. Ont överallt, supersnorigt och huvudvärk. Aouch. Totalt sängliggande hela lördag, söndag, måndag. Och så tisdag, hopp om liv. Kunde hålla mig på benen i mer än 3 minuter. Yes!

För varje framsteg jag gjort har jag njutit, ni kanske känner igen er när man går från att sova, till att orka se på serier, till att orka läsa i en bok, till att orka kliva ur sängen och ta ut hunden mer än på baksidan, till att orka duscha (!) och så rullar det på… Varje framsteg känns så bra. På samma vis är det med allt som känns oövervinnerligt i början. Att spela ”Canon in D” på piano eller att springa 5 km. Oavsett din utmaning känns det förhoppningsvis lättare och lättare. Men vet du, det är du som blir starkare.

♥ Med kärlek

Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s