7 min träningsfilm

Kräver lite plats och lite tid. Men kan ge dig mycket om du investerar t.ex. en stund av lunchrasten eller startar dagen med denna rörelsesekvens där du får lite rörlighet, balans och styrka kombinerat. Med en rörelsepaus t.ex på lunchrasten brukar min eftermiddagsenergi vara bättre.

Min andra film med pinne ”Stick to it” har fått över 1000 visningar på youtube, roligt tycker jag. Pinne är ett bra redskap, lättillgängligt. Själv kör jag med ett kvastskaft, ibland ger jag patienter övningar med ett skohorn. Har du något annat smart vardagsredskap att träna med?

Jag har hamnat i förkylningsträsket, igen?! Vad är det med den här hösten, jag känner mig omgiven av snörvlande näsor och har själv åkt på det 3 gånger. (!!!) Må det bli kortvarigt.

♥ Med kärlek
Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s