Juldans 2014

musikmusikmusik

I dag är det juldagen och kanske har du firat klart julen för i år, eller så är du precis som jag inne på tredje dagens firande. Oavsett hoppas jag att du haft och fortsätter ha fina dagar som du fyller med det du önskat dig, god mat, levande ljus, sällskapsspel, skratt, vänner och familj, kärlek och julklappar.

I dag har jag gått igenom låtlistan inför den juldans jag håller i Laxå i morgon kl 11. Det är genom GFK Ramund och både medlemmar och ickemedlemmar är välkomna, och detta gäller oavsett om man kallar sig dansare eller inte, dessa danser gör alla till dansare i stunden. Vill man ta med en slant kommer vi samla till något välgörande ändamål, förra året blev det en rejäl slant till barncancerfonden.

Bara när jag bläddrar igenom listan blir jag dans-sugen. Det är en härlig blandning av musik och det är fantastiskt vilka känslor och rörelser olika låtar kan locka fram. Attityd till Timbuktu, sexiga höfter till Shakira eller mjuka men starka rörelser till Let it Go från Frozen.

Om du får en paus i firandet kanske det är dags att slå på en låt du gillar och se vilka härliga moves den lockar fram i dig?

♥ Med kärlek

Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s