NYTT ÅR NYTT JOBB!

image

Vi mötte det nya året på ett fantastiskt vis i Amsterdam.

Nyårs dagarna i Amsterdam kunde inte blivit bättre. Vilken fantastisk stad. Så cool. Och snygg! Men såklart berodde det fantastiska mest på sällskapet. Många skratt har inlett 2015.

Jag har inte bloggat på rekord länge, har haft full rulle. Nytt jobb som boendestödjare för ensamkommande flykting ungdomar. Nytt område för mig. Spännande och utmanande. Min första reflektion så här tidigt in är glädjen att mötas av ett leende och en kram, oftast flera, när man kommer till jobbet. Det ger energi. Hur börjar din arbetsdag? Kan du förbättra den på något vis?

Vi ägnar så mycket tid på vårt arbete och tankeverksamhet dit även när vi är hemma så för mig är det nödvändigt att verkligen trivas.

Jag utvecklas också mitt egna företag och har börjat ta emot privata kunder och patienter. Att möta en patient på ett snyggt och fräscht gym höjer friskheten direkt tycker jag.

image

Kommer också inleda yoga grupper i kursverksamhet under veckan. Så spännande. Jag har planerat noga. Återkommer med reflektioner på detta.

Håller också mina yoga, pilates och step klasser i Kumla och Hallsberg, suveräna grupper. Nyfikna, starka och glada. Jag kommer också vara med och leda ett dans projekt under våren (detta behöver ett eget inlägg för att talas mer om, coming up)

Högskola kurserna drar igång nästa vecka. Jag siktar på att lära mig ner om nutrition och att bli klar med master-studien/ artikeln.

Så här kom en kort hälsning från ett busy bee. Hoppas erat 2015 inletts på ett bra vis.

Med kärlek
Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s