Turn it around.

Litet inlägg i ”When life gives you lemons…” anda. Mest för att jag behöver peppa mig själv. Det verkar som jag har en spricka i mitt revben. Det gör för j***aa ont faktiskt. Vissa nätter har jag knappt kunnat sova.

Jag var sjukskriven igår och det enda produktiva jag lyckades ta mig för (jag blir väääldigt sjuk och passiv när jag är sjuk. Eller ja, nu är jag ju inte ens sjuk, utan skadad.) var att så gott jag kunde rätta till något jag gjorde dumt på annandagen. Nämligen att ställa en kokhett popcorngryta på vår bänkskiva. Som ja, tyvärr, sprack litegrann. MEN nu har jag satt kakeldekor över hålen och tycker faktiskt att skivan blev ännu snyggare än innan. Såhär.

Ett annat typiskt ställe där jag försökt ”rädda” ett klanteri är det här när en av speglarna i min spegelvägg sprack. Också helt ok lösning tycker jag.

Jag brukar vara bra på att vända det negativa men jag går lite bet när det gäller krämpor i kroppen. Jag fokuserar mer på det jag vill men inte kan göra, såsom att stå på händer. Skall försöka byta fokus. Har ni några tips?

wpid-wp-1422347368135.jpeg

Med kärlek
Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s