KOMPIS-LÄNGT OCH BARA GÖR’T-ATTITYD

2015-05-26

Har haft en fantastiskt fin helg. Sett det bästa av både Göteborg och Skåne; kompisar. Saknar lite extra såhär dagarna efter, den bitterljuva känslan av att det är ljuvt att ha människor att sakna men bittert att de är för långt borta. Saknar att ha sådana tjejer som jag haft förmånen att både bo tillsammans och bo nära med, som man kan hitta på vardagliga saker och få dem att bli roligare. Som att städa garderoben, slå in julklappar eller gå riktigt långa helg-promenader tillsammans med. När jag drog i hop den här gigantiska rishögen slog det mig hur många dörr-kransar jag och C hade kunnat tillverka av detta. Oändligt många.

Visserligen har jag en förträfflig sambo och fyrbent kompis som sätter riktig guldkant på tillvaron, men jag saknar tjejhänget. Guld att få en dos i helgen.

Jag försöker leva som jag lär, och råder mina yogis och yoginis att ta med sig sina upplevelser från mattan ut i livet. Och att de kan använda tiden på mattan för att öva på att vara öppen, ärlig, stark, flexibel och så vidare, vidare, vidare. Medvetet och egoistiskt har jag därför lagt intentionen denna och förra veckan; Just do it som inte låter lika coolt på svenska – Bara Gör’t? Eftersom jag gör mig redo för master-uppsats examination och påtar med opponeringen. När fåglarna kvittrar och skogen lockar är det segt att sitta inne och skriva. Men genom att öva och förankra ”Just do it” och känslan när man är klar så tar jag mig i kragen och sätter fart. Helt ego blir inte intentionen, om jag behöver öva på att få saker gjort, är det säkert fler i yoga-salen som också behöver det. Oavsett vad uppgiften är. Lägg inte fokus på det som är besvärligt i den, utan fokusera på det positiva (det finns där, öva dig på att se det) och sträck dig mot ljuset; som jag gör i headern 😉

Önskar er en fin tisdag och dyker tillbaka in i min powerpoint presentation.

♥ Med kärlek

Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s