SAMMANHANG

2015-10-09

Intentionen under veckans YogaPower klasser har varit sammanhang. Att knyta ihop rörelserna och skapa sammanhang dem emellan.

Och förhoppningsvis att reflektera över vilka sammanhang man befinner sig i utanför mattan. Precis som vi övar på att göra rörelserna i flödet så att de formas om och över in i något annat vi vill åstadkomma, hoppas jag att mina deltagare lyckas med detta utanför mattan. Att rikta tankar och handlingar så att de leder mot just det de vill uppnå. 😀

Detta påminner jag mig om titt som tätt. Uppmärksamhet, kärlek eller tålamod underlättar att upptäcka sammanhanget. Och när det inte går att hitta meningen i stunden hoppas jag att det finns more to be revealed.

I övrigt laddar jag inför andra kursomgången den här hösten. Är tok-glad över hur många anmälningar jag redan fått in inför start v 47, och hoppas på att ännu fler vill upptäcka eller fortsätta sin yoga träning ihop med oss när höstmörkret tätnar. Om du bor i Hallsbergs krokarna och är nyfiken så kolla på hemsidan för mer info –> Majja

♥ Med kärlek

Majja

som på sistone njuter av hösten från min longboard

och gett sig själv en rejäl dos tough-love i den här skogsbacken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s