RESERAPPORT FRÅN MONTE GORDO.

2015-11-05

Reserapport från Monte Gordo.

Första dagarna under familjeveckan kändes så långa. Vi gjorde så mycket varje dag! T.ex. Yogade på morgonen, solade vid poolen, boxades före lunch och dansade afro på stranden på eftermiddagen, åt långa goda middagar och hörde smarta föreläsningar om kvällarna. JA, det är precis som det låter; fantastiskt bra att resa med Springtime. Om man gillar träning, sol och hemskt trevliga medresenärer. Det är en härlig stämning när man kombinerar semester , aktivitet och mycket utomhus-vistelse. Som min mamma sa efter att ha cyklat till lidl (med mig joggande vid sidan om) ”man känner verkligen att kroppen är gjord för att röra på sig!” Den upplevelsen önskar jag alla att få känna. Rörelseglädjen.

Underbart att träffa resenärer från förra året och mitt hjärta värmdes enormt när jag under första mötet och presentation fick applåder och jubel av barn från förra året. Right back at you skulle jag vilja säga.

Nästan hela min familj var med förra veckan. Så kul 😀 Hade dock inte anat en gråtattack när de skulle kliva på bussen och åka hem. Eller, snarare, när Jens skulle åka hem. Buhuuuuu! Känslor ni vet, mina är ofta starka åt alla håll och kanter. Lyckligtvis i 99% av fallen high on the upside.

Sjukt varmt på berget, 14 km.

Nu är det seniorvecka. Även här många återvändare och bekanta ansikten. Kul! Och nya kompisar. Fick den här fina presenten av en resenär från Lund som tränar på Gerdahallen. Som är en av mina absoluta favoritplatser i världen faktiskt. Kommer använda pennan med kärlek.

Ja, lite så har jag det här. Hoppas höst-sverige också behagaar.

Med kärlek,
Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s