ETT ÖPPET HJÄRTA

2015-11-20

Första veckan på nya yoga kurserna, jag bara älskar nystarter! 😀 Så många fina möten, funderingar, upptäckter på yogamattorna. Love it.

Intentionen har varit ett öppet hjärta. Känns extra viktigt när Sverige får många nya invånare. Att vi öppnar våra hjärtan och ger dem minst det välkomnande vi själva skulle önska oss.

Jag har avslutat passen med en berättelse.

”Det låg ett värdshus i en liten by. Alldeles intill låg en grannby.
En kväll kommer en resenär som går raka vägen till receptionen och frågar receptionisten: Hur är det i den här byn, hur är invånarna? Du förstår jag var i grannbyn och där var de så hemskt otrevliga. Inte välkomnande utan verkade snarare bittra och irriterade. Hur är det här? Receptionisten svarade: Ja, i den här byn är det ungefär likadant.
Senare på kvällen kom ännu en resenär. Även denne gick till receptionen och frågade: Hur är det i den här byn, hur är invånarna? Du förstår jag var i grannbyn och där var de så himla trevligt. Människorna var välkomnande, glada och jag möttes ständigt av leenden på gatorna. Hur är det här? Receptionisten svarade: Ja, i den här byn är det ungefär likadant.

När det gäller bemötande funkar liksom you get what you give, eller hur?

Inte bara för att det blir mörkare på mornarna och kvällen utan för att vi i också nyheter och sociala medier påminns om att det finns mörker även i människor, just därför måste vi fortsätta sprida ljus. Darkness can not drive out darkness, only light can do that. Öppna ditt hjärta.

med kärlek,
Majja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s