I dag hör jag sannerligen till gnällbältet

Jag tror inte gnällig är ett ord som brukar användas för att beskriva mig. Men idag är jag en riktig gnällspik. Såna dagar har vi väl alla?!

Jag är inte sjuk, men risig i halsen vilket gör att jag står över min morgon-jogg. Vilket innebär att jag berövar mig från den endorfin-kick som brukar starta min dag. No runners high här inte.

Min kära sambo har tagit över mitt dansrum och mitt kontor till snickeri-verkstad. Haha, bara att jag ”paxat” mer än halva huset som ”mina” rum säger såklart att det är helt rimligt att vi egentligen skall turas om att nyttja rummen på olika sätt. Så detta är fair. Men irriterande. XP

Visar IMG_1567.JPGVisar IMG_1567.JPGVisar IMG_1567.JPGIMG_1567

Badrummet är under ombyggnad.

IMG_1570

Vilket gör att hallen är fylld med prylar.

IMG_1568

Så det är kaotiskt stökigt här hemma. Vissa jag känner klarar detta väl ”den som kan hantera kaos behöver ingen ordning” Well. I’m not one of them.

Jag drar mig lite för att dela min gnälliga syn på tillvaron idag för jag VET att halsont går över, jag VET att det är oreda hemma för att det skall bli mer reda och harmoni på sikt och framförallt VET jag att detta är ilandsproblem så att det bara skriker om det. Men samtidigt VET jag att vi alla har såna här dagar, och att min instagram, facebook och blogg oftast är väldigt positiv. Jag antar att jag helt enkelt vill visa på att även jag är människa. Haha, det vet ni säkert, men ibland kan allt härligt man ser på sociala medier få en att tro att man är ensam om tjuriga dagar. Och det är vi inte. Och jag kommer trots allt från gnällbältet XP

Med kärlek,

Majja

ps. the sun will come out, tomorrow?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s