Om Majja

Jag är legitimerad Sjukgymnast/Fysioterapeut. Vidareutbildad med OMT steg 1 samt IMS.  Jag är också massör, utbildad genom Friskvårdsgruppen och fortbildad i Triggerpunktsbehandling och har läst högskolekurser i Hälsopsykologi, Åldrande och hälsa, Stressfysiologi, Smärta,  Forskningsmetodik, Livets mening och även lite Musikproduktion. Gott och Blandat skall det vara. Just nu är jag precis klar med sin master-uppsats i Kvalitativ Ansats om upplevelser av Tai Chi träning, och satsar på 15 Hp till för en Master of Science examen.

Jag är RÖRELSEGLAD. Har mycket spring i benen. Takes every chance to dance. Personlig tränare i Yoga, utbildad av Johanna Andersson (Global Yoga). Studerade 2012 Tai Chi i Hong Kong med sjukgymnast-studenter där, och är också utbildad ledare på fantastiska Gerdahallen i Lund i Aerobic, Step, Zumba,Afro, Pilates och Funktionell träning. Har även utbildning i Flowin och Boxercise. Har hållt gruppträning för åldrar från 5 – 85 år. Variation. Har hållt alltifrån pilbågsskytte till spinning för semesterfirare i Mallorca. Utbildad Dansprojekts-instruktör av Anna Duberg och leder grupper i Örebro för tjejer med lättare psykisk ohälsa.

Visar

Förutom träning är musik ett intresse och jag gick Natur-Estet och älskar att stå på scen. Piano är huvudinstrumentet, gärna kombinerat med sång. Helst visor på svenska.

Familjemässigt har jag precis gift mig med the love of my life. Vi bor i ett stort hus med tomt som gränsar till en oändligt stor blåbärsskog. Vi inväntar vårt första barn i början av 2017 och är även familjehem åt en liten grabb.

Visar

 Jag erbjuder träning enskilt eller i liten grupp i Hallsberg. Personliga träningsupplägg med fokus på funktionell styrka, smidighet, mental träning och helhetshälsa.

Visar

Erbjuder även föreläsningar och workshops med teman som Motivation, Hälsa och Träning men kan också skräddarsy föreläsningar efter dina önskemål !

majja föreläser.jpg

Jag kommer gärna till ditt företag för att göra hälso-projekt. Ger en hälso-injektion till hela personalstyrkan, Boost! Vi skräddarsyr förstås detta tillsammans efter dina önskemål men jag kan tänka mig föreläsningar, träningspass och kanske någon spännande hälso-utmaning/tävling?

majja yoga

Vill du bli coachad av mig när det gäller träning eller motivation? Har du någon skada och vill att jag som sjukgymnast ger dig tips och råd i träningen? Eller vill ha hjälp att hitta rörelseglädje? IMG_7271

Om du vill anlita mig som instruktör håller jag klasser i Aerobic, Step, Afro dans, Zamba dans, Funktionell träning, Pilates och Tai Chi. Jag kan också erbjuda skräddarsydda styrkepass med kroppen som redskap.

yoga hands on.jpg

Delar även företaget HELA – hållbar hälsa där jag och min kollega gör träningsevent och helger med olika teman; alltid med rörelseglädjen i fokus.

12987192_1710425352563130_7906644271050345390_n

Kontakt via majjalundh@gmail.com eller 073-8467766

 

Tar emot friskvårdscheckar från Min friskvård och Actiway.

 

 

Annonser